Cumbuco- Jericoacoara- Atins

Downwind trip van Cumbuco naar jericoacoara aflevering 7

De 7e en laatste dag van de downwinder van Cumbuco naar Jericoacao, maar zeker niet de minste. In deze aflevering zullen we in de late namiddag kiten van Prea naar Jericoacoara. Gelukkig is alles goed gepland zodat we op het ideale moment zijn aangekomen: zonsondergang
In de volgende downwind-serie zullen we kite van Jericoacoara naar de Lencois Maranheses. Abonneer je nu of volg mij op sociale media om het als eerste te zien.
Als u deze reis ook wilt maken met professionele begeleiding. Ga naar reserveringen en begin met plannen.

Downwind trip van Cumbuco naar jericoacoara aflevering 6

Dag 6: De 6e aflevering van de Downwind-serie: Cumbuco naar Jericoacoara door kiteguidebrazil.com. In deze aflevering gaat een groep vrienden downwind van Icaraizinho naar Ilha do Guajiru. Riviermondingen, golven, lagunes en prachtig uitzicht. deze Downwinder heeft het allemaal
Deel als je deze film leuk vindt!

Downwind trip van Cumbuco naar jericoacoara aflevering 5

Dag 5 zijn we begonnen met een kleine jeepsafari om naar de kitespot te gaan. Daar aangekomen hadden we weer een onvergetelijke wind mee. We gingen van Mundau naar Icarai De Amontada (Icaraizinho). Als je de video leuk vindt, deel het dan en vertel het verder, want hoe meer weergaven de serie ontvangt, hoe meer afleveringen we zullen uitbrengen. Abonneer je om op de hoogte te blijven van wanneer ik de volgende aflevering uit zal brengen.

Downwind trip van Cumbuco naar Jericoacoara aflevering 4

Dag 4, Nog een dag met zon en wind. We zijn nu ongeveer halverwege downwind maar er komen nog veel mooie plekken aan!

Downwind trip van Cumbuco naar Jericoacoara afleveringen 3.

De derde dag van een magische downwinder naar Jercicoacoara. Folie, golven, geheime spots en eindigen met een zonsondergangsessie. genieten! Als je het leuk vindt, deel het dan.

Downwind tirip van Cumbuco naar Jericoacoara aflevering 2.

De tweede dag op onze downwinder naar Jericoacoara beginnen we in Taiba en kiten we tot Paracuru. Als je het leuk vindt ... deel het!

Downwind trip van Cumbuco naar Jericoacoara aflevering 1

De eerste dag van een week vol kiteavonturen, laten we samen genieten van hun downwinder van Cumbuco naar Jericoacoara. In deze aflevering gaan we downwind van Cumbuco naar Taiba.

Aarzel niet om het te delen en als je het leuk vond te liken, want hoe meer weergaven de serie zal ontvangen, hoe meer afleveringen we zullen uitbrengen. Abonneer je om op de hoogte te blijven van wanneer ik de volgende aflevering uit zal brengen

Neem de kitegids mee op kitetrip of downwinder en je krijgt een gratis HD-film en foto's van je eigen downwinder !!!