Cumbuco- Jericoacoara- Atins

Kiteschool in Cumbuco

ex Belgisch kampioen Kitesurfen Bjorn Viane geeft sinds 2005 kitesurfen in Cumbuco. Destijds gaf hij kitelessen voor de grootste kitesurf scholen van Cumbuco, nu voor  kite guide Brazil. Met een passie voor kitesurfen geven wij onze lessen met de beste veiligheid in het Nederlands, Engels en Portugees.

Kitesurf lessen.

KGB kiteschool in Cumbuco geeft alleen privé-kitelessen aan maximaal 2 personen tegelijk, zodat je op de best mogelijke manier leert kitesurfen. Wij bieden beginnerscursussen en coachinglessen aan. De beginnerscursussen kunnen in Cumbuco voor uw hotel worden gegeven. Het duurt 8 a10 uur (3 keer 3 of 4 keer 2 uur) om u veilig op het bord te krijgen en in staat te zijn om zelfstandig verder te leren.
Kitelessen kunnen ook tijdens de kitrip en downwinders worden gegeven.  De kite gids heeft zijn IKO-  ABK en EHBO  certificatie (35 € / uur)

voor meer informatie over kitelessen klik hier

 

Hydro foil kite lessen

Deze nieuwe sport is een nieuwe tak van de kiteboard-sport en geeft je een nieuwe ervaring met kitesurfen. Je moet al een goed niveau hebben in standaard kiteboarden om deze nieuwe vaardigheid te leren. Het duurt ongeveer 6 uur om het gevoel te vangen en over het water te vliegen.
Ik geef de foil lessen met een nieuw foil bord.
Deze sport is gemakkelijk en op een veilige manier te leren, maar ik breng toch de helm en de impactvest mee. Voor uw eigen comfort is het misschien gemakkelijk om uw eigen vlieger te gebruiken, dus de prijs is alleen inclusief het foil bord, de helm en het impacktvest. (40 € / uur)

Voor meer info over de hydro Foil lessen  klik hier.

de Kiteschool is (2020) gesponsord door
Best Kiteboarding!

Lessen kunnen worden gegeven in het Nederlands, Engels en Portugees.

downwind champ
kitetrip brazil
best kite logo